Αιτήσεις στελέχωσης ομάδας Marketing

Η ομάδα Marketing του Finance Club UoM αναπτύσσεται συνεχώς, ανακαλύπτει καινούριες πτυχές του κλάδου και έτσι μεγαλώνουν οι απαιτήσεις της.

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της ομάδας και να ανακαλύψεις και εσύ μαζί μας τις καινούριες προκλήσεις της εποχής, αυτή η αίτηση είναι για σένα. Στην ομάδα Marketing θα κληθείς να συνεργαστείς με άλλα άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα, θα αναλάβεις αρμοδιότητες ισάξιες με μία κανονική επιχείρηση και θα βελτιώσεις τις δεξιότητές σου (hard & soft skills). Χρειαζόμαστε άτομα με διάθεση για εξέλιξη ατομικά και ομαδικά.

Πάρε μια γεύση

  Όλα αυτά τα καταφέραμε φέτος, συνεργάζοντας όλες οι ομάδες μεταξύ τους (Social Media, E-mail Marketing, Graphic Designing, Video Making, Information Technology, Translator).

Συχνές Ερωτήσεις

Η απάντηση είναι όχι

Έχουμε δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με guides για όλες τις ομάδες μας όπου μπορείς να συμβουλεύεσαι ανα πάσα στιγμή και ώρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις όρεξη να μάθεις περισσότερα πράγματα που θα βοηθήσουν κατα κύριο λόγο εσένα και το μέλλον σου.

Ωστόσο, σίγουρα αν έχει κάποια παραπάνω γνώση σε κάτι που αφορά κάποια ομάδα ή και όλο το Finance Club ανυπομονούμε να την ακούσουμε και να γίνουμε μαζί σου καλύτεροι.

Έχει να κάνει με την ομάδα που θα βρίσκεσαι και τις αρμοδιότητες που θα αναλαμβάνετε. Ο καθένας κατανέμει τον χρόνο του με βάση το πρόγραμμά του και τις ευθύνες που παίρνει. Στην ομάδα χρειάζεται να υπάρχει σεβασμός, υπευθυνότητα για να μπορεί να υπάρχει καλή συνεργασία και να μην ταλαιπωρείται κανένας παρα πάνω από αυτό που χρειάζεται. Αρχή μας είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον ώστε να βγούμε πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.