Αιτήσεις στελέχωσης ομάδας Analysis

Η ομάδα Analysis συνεχώς μεγαλώνει και αναβαθμίζεται, όπως και οι απαιτήσεις της.

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις και εσύ μέλος τη ομάδας, συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση. Στην ομάδα Analysis, θα κληθείς να συνεργαστείς με άλλα άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα βελτιώσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου στο χρηματοοικονομικό κλάδο. Χρειαζόμαστε άτομα, τα οποία θέλουν να αναλάβουν αρμοδιότητες και να αναπτυχθούν ατομικά αλλά και ως μέλος μιας ομάδας.

Η πλατφόρμα

 Sharewise is an international network where investors and entities take part in stock debates. There are more than 6000 members who participate by making forecasts, writing articles, having stock debates and interacting with the market and investments sectors.

Η ομάδα Analysis πραγματοποιεί αναλύσεις για μετοχές κάνοντας προβλέψεις σχετικά με την πορεία αυτών και δημιουργεί ένα χαρτοφυλάκιο “εικονικών επενδύσεων”. Για να δικαιολογήσει τις επιλογές αυτές ανεβάζει ένα report το οποίο δίνει την τεχνική άποψη των μετοχών.

Συχνές Ερωτήσεις

Για να ολοκληρωθεί σωστά ένα report, χρειάζεται να γίνει μια ενδελεχής έρευνα της δοθείσας εταιρείας για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα. Για να επιτευχθεί αυτό, μέσα στην ομάδα τα μέλη πρέπει να αλληλοβοηθούνται και να υπάρχει ο κατάλληλος σεβασμός, έτσι ώστε το να μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ενασχόλησης ανά εβδομάδα είναι 4-6 ώρες.

Για να ενταχθεί κανείς στην ομάδα Analysis, δεν χρειάζεται να έχει ειδικές γνώσεις για το χρηματοοικονομικό τομέα και την ανάλυση εταιρειών, αφού έχουν δημιουργηθεί guides τα οποία μπορείς να συμβουλεύεσαι ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, το πιο σημαντικό για τα μέλη είναι να έχουν όρεξη για να μάθουν περισσότερα και ομαδικό πνεύμα.