Κλειστές Εκδηλώσεις

Με τον όρο κλειστές εννοούμε τις εκδηλώσεις στις οποίες  μπορούν να παρευρεθούν μόνο τα μέλη του Finance Club UoM

Workshops

Σεμινάρια

Τα μέλη του Finance Club UoM είχαν την δυνατότητα να μάθουν πώς μπορούν να προσαρμόζουν το βιογραφικό τους κατάλληλα, τι είναι απαραίτητο να αποφεύγουν και πώς μπορούν να κάνουν το βιογραφικό τους να ξεχωρίζει μέσα σε 6 δευτερόλεπτα!

Μέσω του συγκεκριμένου workshop οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να μάθουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν το LinkedIn, αλλά και ποιες είναι οι λειτουργίες του, για να μπορέσεις να δικτυωθείς, να αναπτυχθείς και να πετύχεις στην διαδικασία εύρεσης εργασίας. 

Αναλυτική παρουσίαση των βασικών υποθέσεων της τεχνικής ανάλυσης, καθώς και κάποιων δεικτών, με την ενεργό συμμετοχή των μελών

Αναλύθηκε η έννοια της συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής, η οποία αποτελεί συνδυασμό της οικονομικής επιστήμης και της επιστήμης της ψυχολογίας. Αναλύθηκαν, παράλληλα, οι επιρροές της στις χρηματοοικονομικές επιλογές των πολιτών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να κατανοήσουν την βοήθεια του blockchain στην σύνδεση χρηματοοικονομικών και περιβαλλοντολογίας, δύο επιστημών που κατά βάση μοιάζουν αντίθετες.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Cosmos Blockchain Capital Ltd. , με κεντρικό θεματικό άξονα την έννοια του κρυπτονομίσματος, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.