Αιτήσεις στελέχωσης ομάδας Academic

Η ομάδα Academic είναι αυτή που έχει την πιο άμεση επαφή με επιστημονικές μελέτες και real case studies. Τα μέλη αυτών των ομάδων έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε μία καθημερινή επαφή με τις εξελίξεις της οικονομίας και με τα νέα ελληνικών και μη επιχειρήσεων. Η ομάδα απαρτίζεται από τις ακόλουθες ομάδες: Coordinators Team και Snapshot Team.

  •       Coordinators Team: Είναι η ομάδα η οποία έχει υπό την επίβλεψή της την εξέλιξη και τη πορεία καθώς και τον έλεγχο των project σε συνεννόηση με τον Υπεύθυνο Ακαδημαϊκών Υποθέσεων. Πιο συγκεκριμένα, μετά το σχηματισμό της ομάδας που αναλαμβάνει ένα project, o coordinator είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της ομάδας και την παροχή βοήθειας και συμβουλών για τυχόν προβλήματα/ερωτήσεις που μπορούν να προκύψουν.

·        Snapshot Team: Είναι η υπεύθυνη ομάδα για τη σύνταξη του Snapshot (Weekly Market Outlook Snapshot) που απεικονίζει την εικόνα τόσο της ελληνικής όσο και της παγκόσμιας αγοράς, επισημαίνοντας τις τελευταίες σημαντικές εξελίξεις στις δύο αγορές και καταγράφοντας γεγονότα που αφορούν κυρίως μακροοικονομικές εξελίξεις, του Greek Businesses & Banks, ενός outlook δύων εβδομάδων που απεικονίζει τις σημαντικότερες ειδήσεις και χρηματοοικονομικές εξελίξεις που αφορούν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τράπεζες, και το Crypto Snapshot, μία μηναία επισκόπηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων με τις σημαντικότερες αλλαγές και τάσεις. Τα παραπάνω δημοσιεύονται στην σελίδα μας στο LinkedIn, κατόπιν συνεννόησης με την υπο-ομάδα των Social Media της ομάδας Marketing.